2014. szeptember 20., szombat

Az igaz barát 7 jellemzője

Milyen egy jó, igaz barát? Most leirok nektek néhány igaz barátra való jellemeket. :)

1. Az igaz barát MINDIG őszinte hozzád
    Nem kell, hogy mindenről, napjaitok perceiről, életetek minden egyes pillanatát megosztani egymással. Hanem szándékaitokat, amik tényleg sokat jelentenek számotokra. És mindig a valódi éneteket mutassátok egymásnak! :) Ez igy van a szerelemben is! ;) :3

2. Az igaz barát EGYEDI!
Azért teljesen egyedi, mivel kölönleges módon szemléli a világot maga körül! :)

3. Az igaz barát figyelmes!
Az igaz barát mindig észreveszi azt, hogy boldog, szomorú, izgatott, megrémült esetleg szerelmes vagy. A tudja, hogy rossz napod volt akkor próbál változtatni a helyzeten.:)

4. Az igaz barát mindig melletted áll a bajban!
Nem fogja elnyúlni a fiút/lányt aki tetszik neked, vagy szeretsz, nem veszi el előled a lehetőségeket, nem akar olyan lenni mint amilyen te magad vagy. Nem terjeszt hireket rólad. Ha kell mindig melletted áll, és a mindent amit tud azt megtesz érted!

5. Az igaz barát támogat téged!
Ha tudja, hogy mik azok amiket az élettől vársz. Az igaz barát pontosan tudja, mi az, amitől rossz kedved lesz de ez az idő alatt mindvégig melletted lesz! És ha kell segit a céljaid megvalósitásában. És nem akar megváltoztatni, nem akar lebeszélni az álmaidról, hanem segit!!

6. Az igaz barát mindenkor ragaszkodik hozzád!
 A hű barát melletted áll, ha leégsz, ha a szüleid elválnak, ha elköltözöl legyen az bármi de a barátságotok ugyan olyan szoros MARAD!

7. Az igaz barát önmagadért szeret!
 Ha megváltozol akkor ő is változik veled, tudja, hogy hogyan kell kezelni azt, hogy néha tulzottan is lökött vagy. :P Türelmes ha nagyot hibázol, mindig megbocsát neked ha megsértetted..Pontosan úgy kezel téged ahogy te szeretnéd.....még akkor is ha nem a legjobb formádat hozod!

~A lot of people would travel with you in a limo, but your best friend is who go with you by a bus when the limo is out of kilter..:)~


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése