2014. szeptember 20., szombat

Véleményem 4 kockázatos dologról

Tetoválás, hajfestés, cigizés, piercing...


Tetkó: Sok tizenévesmagára varrat valamit , de később mondjuk 30-as éveiben  meg bánja. Magát a tényt, az ábrát, nagyságot, formát, helyét.. Ha tetováltatni akarsz akkor nagyon de nagyon meg kell gondolni! De ne úgy, hogy 1 napot gondolkozol rajta és másnap már felvarratod magadra! Ha tetkót akarsz akkor nagyon meg kell gondolni a: HELYÉT, MIT ÉS MIÉRT
A tetoválás az nem olyan hogy amikor már nem tetszik akkor megfogod és lemosod vagy lekaparod..A tetoválás előtt próbáld ki a Hennát. Hogyha a henna sokáig tetszik akkor tetováltass, de ha nem akkor később még hálás leszel magadnak! 


Hajfestés: A hajfestés kevésbé kockázatos mint a tetkó vagy a piercing, és persze a festett haj idővel lenő. És ebben nincs semmi furcsaság ha a szülők éppen ezt jobban engedik mint a piercinget vagy a tetovát..Hajfestés előtt érdemes kipróbálni a lemosható festékeket. Vagy ha nem akarsz olyanra költeni akkor csak krepp-papirt használsz. :) A hajfestést nem ajánlatos otthon csinálni, inkább keress fel egy fodrászt. 


Piercing: Sok olyan eset van, hogy amikor egy fiatal piercinget készit otthon egy jégkocka és egy nem jól fertőtlenitett tű segitségével, vagy megkéri az egyik ismerősét. A végeredmény= FERTŐZÉS. Ha szeretnél piercinget akkor semmiképpen ne otthon csináld magadnak, hanem menj el olyan helyre ahol fertőtlenitett eszközökel dolgoznak és értik a dolgukat!!

És a cigaretta: A cigarettáról nem fogok sokat mondani. Ha barátaid, vagy idegenek kérik azt, hogy gyújts rá, én a TE helyedben nemtenném mivel a cigarettában NIKOTIN van ami FÜGGŐSÉGET okozhat, melytől nagyon nehéz megszabadulni. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése